2016. május 9., hétfő


A kimondott szónak teremtő ereje van. Szavainkkal áldást, vagy átkot tudunk közvetíteni. Nem lehet már soha többé visszaszívni a kimondott szavakat. Ami már egyszer elhangzott, elkísér minket egész életünkben. Mint egy sötét árnyék, úgy jön elő a múltból
Némely emberek képtelenek megzabolázni a nyelvüket. Beszédjük hasonló a tőrszúrásokhoz. Hiába szabadkozik, mondván: ,, - Neki CSAK ilyen a természete...! A SZÍV BŐSÉGÉBŐL SZÓL A SZÁJ !
A jó ember az ő szívének jó kincseiből hozza elő a jókat és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincseiből hozza elő a gonoszokat.
Az az ember, aki csak bántani tud a szavaival, szinte képtelen arra, hogy meg tudjon dícsérni valakit. Nem tudja kimondani a legszebb szót: SZERETLEK. - Akkor hogyan is tudna bocsánatot kérni?!
Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem az, ami a szájból kijön. És amik a szájból jönnek ki, a szívből származnak. MINDEN FÉLTETT DOLOGNÁL JOBBAN ŐRIZD MEG A SZÍVEDET, MERT ABBÓL INDUL KI MINDEN ÉLET !
Isten meg tud változtatni, de ezt neked is akarnod kell! Jó lenne, ha minél előbb megtennéd az első lépést ahhoz, hogy alázatos szívűvé, szelíd lelkűvé válj, mert meglátod, Isten úgy bánik majd veled, ahogy te azokkal, akiket neked rendelt az Úr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése












Header

.

.

.

.