Egy adag szénhidrát: 19,5 g, rost: 7 g, energia 77,5 Kcal
HOZZÁVALÓK
4 nagy tányérhoz: 20 dkg sárgarépa, 20 dkg sütőtök, 15 dkg kelkáposzta, 15 dkg zeller, 15 dkg karalábé, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors, 1 ek. karibi curry-fűszerkeverék, 4 evőkanál olívaolaj, fél citrom/lime leve
A zöldségeket hámozzuk, kockázzuk fel majd a leveses fazékban olívaolajon nagy lángon pirítsuk őket körbe a curry-fűszerkeverékkel együtt
Sózzuk, borsozzuk, öntsük fel 1,2 liter vízzel, fedjük le és főzzük puhára a zöldségeket
Botmixerrel pürésítsük, (én itt-ott darabosra hagytam), sóval, borssal és frissen facsart citrom/limelével ízesítsük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése