2019. július 1., hétfő

A sárgabarack pozitív hatásai szervezetünkre

  • Nem csak a sejtek energia tartalmát, de élettartalmát is növeli. A vérképzést elősegíti és képes csökkenti az asztmás jellegű panaszokat.
  • Kiemelkedően magas benne az A-, C-, B1-, B2-, B17-vitamin. Emellett még béta-karotint, káliumot, kalciumot, foszfort és ként is tartalmaz.
  • A sárgabarackkal megerősíthetjük immunrendszerünket, betegségeket előzhetünk meg és még bőrünket is széppé varázsolhatjuk.
  • Fontos szerepet tölt be a szövetek és a csontok újjáépítésében.
  • Nagy szerepet játszik a különféle vírusok és baktériumok fertőzéseinek a leküzdésében, semlegesítésében.
  • A sárgabarack aszalt formában segít a vérnyomás csökkentésében és a szívbetegségek kialakulását is meggátolja.
  • Kén tartalma jótékony hatással van a bőrünkre, mert simává és fiatalossá alakítja.
  • Nagyon erős antioxidáns hatása van, ami meggátolja a rákos sejtek kialakulását, illetve segít meggyógyítani, ha már kialakult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése












Header

.

.

.

.