2013. október 18., péntek

Mogyorókrémes Nanaimo szelet







Az alsó réteghez:
elkészítés
  1. A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött összefőzzük.
  2. Levesszük a gőzről, és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat.
  3. A kekszes masszát egy tepsi aljába tesszük, és jól belenyomkodjuk.
  4. A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a tejszínt, majd szép egyenletes, sima krémmé dolgozzuk össze. Rákenjük a kekszes rétegre.
  5. A tejszínben a csokit felolvasztjuk, majd kihűtjük, és mogyorókrémre kenjük.
  6. Hűtőben, lehetőleg egy éjszakán át hűtjük.
tepsi mérete: 
20x25 cm
költség: 
1000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése












Header

.

.

.

.