hozzávalók / 6 adag
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 db sárgarépa
- 30 dkg burgonya
- 30 dkg kelkáposzta
- 40 dkg virsli
- 2 dl tejföl
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 kávéskanál paprikakrém
- 1 csokor bazsalikom
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- babérlevél ízlés szerint
- 2 ek napraforgó olaj
- Az olajon megfuttatjuk a hagymát, és beletesszük a kockára vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk.
- Felöntjük vízzel (kb. 2 l), és 20-25 perc alatt készre főzzük.
- Hozzáadjuk a karikára vágott virslit.
- A tejfölt simára keverjük a liszttel, a pirosarannyal és a bazsalikommal.
- Hozzáadjuk a leveshez, és újra felforraljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése