2012. január 23., hétfő

Angyali segítségAz angyalok pozitív energiával töltenek fel, miközben a lelkünkkel működnek együtt, hogy ráébresszenek arra, mennyi szépség és jóság vesz körül bennünket. Nem az a dolguk, hogy elvégezzék helyettünk a munkát, hanem hogy segítsenek elvégezni azt.Az angyalok olyan út felé terelgetnek, ami boldogságot és reményt hoz, és segítenek abban, hogy képesek legyünk jobban szeretni, és jobban megérteni a dolgokat. Nekünk pedig csak annyit kell tennünk mindezért, hogy hívjuk őket, és ők megjelennek. Ez persze könnyebb, ha teszünk is érte, hogy szívesen jöjjenek.

1. Meghívás
Az egyik dimenzió lényei nem segíthetnek egy másik dimenzióban élő lénynek, hacsak az közvetlenül nem kéri a segítségét. Így az angyaloknak meglehetősen korlátozottak a lehetőségeik, amíg te magad meg nem hívod őket a világodba. Ahogy a segítségüket kéred, azonnal megnyitod azt a kaput, amin át hatalmas mennyiségű fény és energia tud feléd áramlani. Ha egy bizonyos angyalt szeretnél segítségül hívni, akkor pedig egymás után háromszor kell ezt megtenned, ezzel tud különbséget tenni aközött, hogy „csak úgy gondoltál rá”, vagy pedig komolyan szeretnéd a közreműködését kérni. 

2. Nyugalom
Az érzelmi zűrzavar és kavargás megzavarja a tiszta érzékelést. Minél nyugodtabbak az érzelmeid, annál részletesebben, egyértelműbben tudod fogadni a belső kommunikációt. Amikor képes vagy egészen lecsitítani az érzelmeidet, olyan lesz, mint egy befagyott tó, vagy egy tükör felszíne – így minimális torzulással képes megérkezni hozzád az információ. Ezért hozd magad a teljes nyugalom és ellazultság állapotába, mielőtt konkrét választ vagy üzenetet vársz az angyaloktól.

3. A szív érzékelése
Bár az angyalok nagyon ritkán láthatóvá teszik magukat a fizikai síkon is – fény és mozgás által – ez nem a normál működésük. Ezért ki kell magadban fejleszteni annak a szokását, hogy kikapcsolod a külső érékelést, és bekapcsolsz egy egészen más alapokon nyugvó információ-fogadást: a belső érzékelésed. Van, aki megérzésnek hívja, intuíciónak, vagy a szívvel való látásnak. Próbáld az angyalokat úgy érzékelni, hogy a szíved, a lelked tapasztalja a jelenlétüket, és a felsőbb tudatod fogadja a kommunikációt, nem pedig a füled várjon a hangokra. Minél többet gyakorlod ezt, annál magabiztosabban fog menni.


4. Fizess szeretettel
Az angyalokat rá lehet venni, hogy még többet foglalkozzanak veled, és a rengeteg szeretettel tudod "megvesztegetni" őket. Amikor egy angyal hatalmas szeretetet kap, és hálát éreznek felé, az számára olyan, mintha te hirtelen rengeteg pénzt kaptál volna valahonnan. Az ő kedvenc játszmájuk a szeretet kifejlesztése, terjesztése és tanítása, ezért ha valahonnan sok szeretet kapnak, vagy azt látják, hogy valaki körül rengeteg szeretet áramlik, az vonzza őket, és még jobban szeretnének részt venni a játékban. A szeretet kiterjeszti, hizlalja az aurájukat, és növeli a saját kisugárzásukat. Miért ne fizetnél nekik előre? Küldj egy hatalmas adag szeretetet és elismerést a szíved legmélyéről, és kérd meg, hogy működjenek együtt, játsszanak veled.

5. Harmónia benned és körülötted
Észrevetted már, hogy bizonyos otthonokban nagyon kényelmetlenül érzed magad, és menekülnél, míg más helyeken csodálatosak az energiák, és szívesen időzöl? Az angyalok is ezt tapasztalják meg, amikor az emberekkel kerülnek kapcsolatba. Ha egy olyan helyen kell szolgálniuk, ami számukra diszharmonikus energiákkal teli, akkor elvégzik a feladatuk, de azután elmennek, amilyen gyorsan csak lehet.

Úgyhogy, ha azt szeretnéd, hogy az angyalok annyit lógjanak körülötted, amennyit csak lehet, akkor teremts számukra kis földi angyalparadicsomot. A saját személyes aurád legyen a béke, harmónia és szeretet állandó kis temploma, a környezetedben pedig gyönyörű tárgyak, kellemes és szép zene, illatok, növények, minél több természet, és egy igazán nyugalmas, kiegyensúlyozott, harmonikus légkör. Ehhez a legfontosabb a szeretet a lelkedben és a szívedben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

.

.

.

.