2015. május 1., péntek

Amszterdami húsos metélt





  1. Sós vízben megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, 50 g sajttal elkeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba öntjük.
  2. A szűzpecsenyét 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Sóval, borssal és majorannával megszórjuk.
  3. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, pirítsuk meg benne a húst. A húst kivesszük, és a tésztára elrendezzük.
  4. A pecsenyezsírt felöntjük a levessel és a tejszínnel, felfőzzük, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, majorannával és fehérborral ízesítjük, majd a húsra öntjük.
  5. A sonkát vékony szeletekre vágjuk, és elosztjuk a húson. Az egészet megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
  6. Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük 200 fokon.
       Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése












Header

.

.

.

.